10 brukte 4x4-kupp:

Trekkvillige bruktbiler

Er du fysen på en firehjulstrekker - og fortsatt tør å satse på diesel - har utvalget av bruktbiler aldri vært bedre enn nå. Her gir vi deg våre beste anbefalinger innenfor to kategorier.

BEST FOR PENGA: Lyst på ny feriebil som kan laste mye og dra hengere? Nå bugner bruktmarkedet av SUV'er til svært gode priser. Foto: NTB/SCANPIX
BEST FOR PENGA: Lyst på ny feriebil som kan laste mye og dra hengere? Nå bugner bruktmarkedet av SUV'er til svært gode priser. Foto: NTB/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Andelen firehjulstrekkere i Norge stiger i takt med vår økende velstand.

Dermed bugner også bruktmarkedet av biler som kan dra campingvogna eller båten - og «aldri» setter seg fast opp den siste kneika.

Pr. i dag ligger det 62.000 biler til salgs på finn.no. Over 20.000 av disse er en firehjulstrekker.

Her har vi plukket ut 10 biler vi anbefaler om du trenger en brukt og høyreist bil som tar deg hele veien fram. Mange av disse bilene har gått langt, så det gjelder som ellers i bruktbilverdenen: Sjekk at bilen har full dokumentasjon på skader, servicer og reparasjoner.

Bilene her er fordelt på to klasser – store og romslige premiumbiler til mer kompakte folkebiler. Til priser fra 70.000 til 170.000 kroner. Kjør og kjøp! Men ikke før du har testet bilen grundig og gjerne fått en fagmann til å gå over tilstanden...

LES OGSÅ: De beste og verste bruktbilene

1. BMW X5

Hva er dette?I 1999 bestemte BMW seg for å ta opp kampen mot Mercedes ML om de lukrative SUV-kundene. I første rekke gjaldt dette i USA, men segmentet kom for fullt også i Europa. X5 er det kjøreglade SUV-alternativet med barskt utseende og høy snobbefaktor. Valgmulighetene var mange med tanke på motor og utstyr. X5 kunne fort bli veldig dyr om man skulle ha alt stæsj – noe de fleste valgte å putte på. Det betyr at du kan få en bruktbil med det aller meste du kan tenke deg uten å måtte blø. Forrige generasjon som kom i 2007, er nå tilgjengelig fra 170.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer