TRIKE-TEST: Rewaco 1600 – tivoli med boblemotor.

Normalt er det biler og motorsykler som klarer å tiltrekke seg vår oppmerksomhet. Innimellom dukker det opp mellomløsninger som på grunn av sitt utseende bare må inspiseres nærmere.

Publisert

Detfinnes ting som ser glorete ut -- og det finnes noe som heter trike. Utseendet kan knapt beskrives, men kjennetegnes greit med lav kjøreposisjon, motorsykkelstyre, kraftig bakpart med bilmotor, og to ekstremt brede dekk. Vår "sykkel" var i tillegg en Skyline-utgave, med stigbrett og et kraftig eksosanlegg som peker rett til himmels. Det hele ser - uten å overdrive - helt vanvittig ut.

Trekker mye oppmerksomhet

Du skal ikke være redd for å skille deg ut hvis du skal kjøre trike, snarere tvert i mot. Denne grenseløst "harry" doningen trekker antagelig mer oppmerksomhet enn du setter pris på. Mennesker på fortauet glaner og andre bryter sammen i latter. Uvanlig utseende og en svært glitrende fiolett metallicfarge gjør at samtlige du er i nærheten i hvert fall snur seg og titter så mye de kan.

Mye penger må du ha

Men oppmerksomhet koster. Vi hadde den minste motoren og da koster herligheten hele 215.000 kroner. Vil du ha 13 hestekrefter ekstra må du ut med 230.000 kroner. Toppmodellen er utstyrt med en 96 kubikktommer motor fra Harley-Davidson. Denne koster deg den nette sum av 249.000 kroner. Kan dette selges i Norge?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer