Trixx: Oppblåsbart baksete

En Smart-konkurrent fra Opel som tilbyr plass til mer enn to passasjerer.

Publisert
Sist oppdatert

Med litt triksing får tre voksne og ett barn plass i den lille konseptbilen fra Opel som kun er 304 centimeter lang. Passasjersetet foran kan legges helt flatt i gulvet for å gjøre om Trixx til en liten varebil. Det er til og med en luke i taket hvis det er lange ting man skal frakte.

Avstigning høyre side

En 1,5 meter bred åpning på passasjersiden letter inn- og utstigning, og skyvedører er en vinner på trange parkeringsplasser. Den store åpningen gjør det også lett for vedkommende som er plassert i det oppblåsbare tredjesetet å komme seg ut i friluft. En luftkompressor blåser opp setet på under 10 sekunder, og når det ikke er i bruk slippes luften ut og det blir plass til bagasje. Ved siden av det opplåsbare setet er det ett utfellbart barnesetet for barn opp til fire år.

Ingen bakluke

Trixx har ikke en bakluke i vanlig forstand. Bakvinduet kan senkes, og taket glir litt frem når man skal laste. Eller man kan bruke den store sidedøren. Det er også laget en uttrekkbar skuff for skitne gjenstander som ikke skal inn i bilen. Denne skuffen tåler å bli lastet med inntil 30 kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer