Trixx: Oppblåsbart baksete

En Smart-konkurrent fra Opel som tilbyr plass til mer enn to passasjerer.

Publisert
Sist oppdatert
Trixx: Oppblåsbart baksete

Trixx: Oppblåsbart baksete

  1. Store bilder!


Med litt triksing får tre voksne og ett barn plass i den lille konseptbilen fra Opel som kun er 304 centimeter lang. Passasjersetet foran kan legges helt flatt i gulvet for å gjøre om Trixx til en liten varebil. Det er til og med en luke i taket hvis det er lange ting man skal frakte.

Avstigning høyre side

En 1,5 meter bred åpning på passasjersiden letter inn- og utstigning, og skyvedører er en vinner på trange parkeringsplasser. Den store åpningen gjør det også lett for vedkommende som er plassert i det oppblåsbare tredjesetet å komme seg ut i friluft. En luftkompressor blåser opp setet på under 10 sekunder, og når det ikke er i bruk slippes luften ut og det blir plass til bagasje. Ved siden av det opplåsbare setet er det ett utfellbart barnesetet for barn opp til fire år.

Ingen bakluke

Trixx har ikke en bakluke i vanlig forstand. Bakvinduet kan senkes, og taket glir litt frem når man skal laste. Eller man kan bruke den store sidedøren. Det er også laget en uttrekkbar skuff for skitne gjenstander som ikke skal inn i bilen. Denne skuffen tåler å bli lastet med inntil 30 kilo.

Trixx: Oppblåsbart baksete


Girkassen er en automatisert manuell girkasse, og motoren en ny 1,3-liters diesel. Dette er tilstrekkelig for at Trixx skal nå 100 km/t på 13,2 sekunder i følge Opel.

Mer om nyhetene på Genève-utstillingen finner du her.

Her finner du mer Opel-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer