Trygg, kjedelig Nissan

I 1990 ble en gammel sliter gravlagt. Da overtok Nissan Primera etter Bluebird – og den fikk berømmelse for sine kjøreegenskaper.

Trygg, kjedelig Nissan
Publisert
Sist oppdatert

Ikke vent deg lange beundrende blikk. Ei heller sammenstimlinger av mennesker som flokker seg rundt bilen når du parkerer. For Nissan Primera er så anonym at selv pasjonerte medlemmer av Mensa neppe ville husket hvilken bil du kjørte 30 sekunder etter du har fortalt det. Men noen dårlig bil er Primera ikke. Vi har i flere tester skrytt av Primera sine gode kjøreegenskaper, gode komfort og ikke minst en følelse av at man kjører en kvalitetsbil. Og det går igjen når vi ser på bruktbilene. Om du velger sedan, kombi eller stasjonsvogn er du nærmest garantert et problemfritt bilhold. For feilene er få, og av mer bagatellmessig art.

Heller ikke motorene byr på nevneverdige problemer, enten du velger 1,6-literen, 1,8-literen eller 2,0-literen . Også dieselmotoren går for å være solid, men du bør nok tenke deg om to ganger dersom bilen du har fremfor deg har dieselmotoren med 75 hester. Den har nemlig ikke turbo, og oppfyller således alle betingelser for hvilke dieselmotorer du ikke ønsker nevneverdig kjennskap til.

Dette er feilene

Dette er historikken

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer