Test: Mercedes-Benz V-Klasse V300 d 4Matic Exclusive

Ulv i fåreklær

En slik bil på 2600 kilo skal egentlig være som en lubben flodhest på veien, men ...

En slik bil på 2600 kilo skal egentlig være som en lubben flodhest på veien, men ... Dette er nye Mercedes-Benz V-Klasse V300 d 4Matic Exclusive. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dine og mine barn, footballtrening, utdrikningslag, VIP-transport for the Kardashians? V-Klasse er Mercedes' mest allsidige modell. Men er den en reel konkurrent i en SUV-dominert markedet?

MPV - eller Multi-Purpose Vehicle. En gang det mest solgte bilsegmentet. Nå er det så å si glemt!

Bilkjøperne ble lei av deprimerende kjøregenskaper og et image som hintet om at personen bak rattet hadde mistet kontrollen over sitt eget liv. Derfor er det ikke så overraskende at SUV-bilene ble omfavnet, med barsk design, stor plass med fleksible løsninger - og ikke minst - personbil-kjøreegenskaper.

Som sjåfør bak rattet i en SUV, har du ikke bare kontroll over ditt eget liv, du er sjefen. Da er vel MPV-markedet dødt ... ?

MPV lever - såvidt

Det finnes få, men fortsatt noen gode MPV-alternativer. Mercedes-Benz V-Klasse er én av dem. En premium MPV for dem med godt over gjennomsnittet behov for plass til både barn, bagasje og bikkje.

V-Klassen er basert på Mercedes Vito-varebilen. Det høres fælt ut, men dette er det ikke en lurvete ombygging fra Netflix TV-serien «West Coast Customs».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer