Under huden på SLR

Vi har den siste tiden sett mange bilder av Mercedes-Benz sin nye luksus-racer SLR, men vi har ikke sett noe av hvordan den ser ut på innsiden. Inntil nå.

Publisert
Sist oppdatert
Under huden på SLR

Under huden på SLR

  1. Store bilder
Under huden på SLR


SLR er den raskeste produksjonsmodellen som noen gang er laget av Mercedes-Bens. Under panseret ruver en 5,5 liters V8 som yter inntil 600 hestekrefter. Med en pris på over fire millioner kroner, er det de aller færreste av oss som noen gang vil få annledning til å kjøre denne bilen, men med lottotrekning hver lørdag er det så absolutt lov å drømme.

SLR i store bokstaver

Det er ikke bare SLRs krefter som gjør at bilen vies stor oppmerksomhet verden over. Den har også et helt spesielt utseende. Tidligere har vi sett flere bilder av bilens utvendige design, og Mercedes har nå sluppet de første bildene av hvordan bilen vil se ut på innsiden.

Interiøret preges av store flader i aluminium og karbon. Spesielt midtkonsollen i karbonfiber vekker oppsikt med sitt store inngraverte SLR-emblem.

Individuelt tilpassede seter

SLR skal ha en særdeles presis styring, og det hele kontrolleres med et treeket skinnratt. På rattet sitter også knapper for flere andre funksjoner, blant annet for girskift.

Du skal også sitte godt i SLR. Hvert enkelt bøttesete blir individuelt tilpasset bilens nye eier før de blir trukket i et spesialprodusert McLaren sølvpilen-skinn.

Lavt volum

Mercedes-Benz skal ikke produsere mer enn 500 biler i året, så det blir en ekslusiv klubb av SLR-eiere. Fire nordmenn har så langt bestilt bilen.

Store bilder av interiørets detaljer finner du her.

Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer