Unike biler til salgs

Dette er bare et lite utvalg av alle de utrolige bruktbilene som selges på eBay akkurat nå.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jeg hater å skulle selge denne bilen, men jeg må.Bilselger på ebay.com.


Har du lyst på en bil som får folk til å sperre opp øynene og snu seg på gaten? Da er ebay.com stedet å lete.

Her kunne man for eksempel nylig kjøpe en original Batmobile, som ble brukt i Batman-filmen fra 1989. Denne er dessverre solgt nå, men fremdeles ligger det enormt mange spennende biler ute for salg på eBay.

Bare se hva vi fant her:

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1953 Cadillac Series 62 Convertible

Denne lekre Cadillacen kan bli din for rundt 139.000 amerikanske dollar. Den sjeldne fargekombinasjonen av burgunder og rosa, gjør at dette er en bil som virkelig skiller seg ut. "Talk about a headturner", skriver eieren i salgsannonsen på eBay. Videre får man vite at "alt ved denne bilen er bare vakkert, og enhver eier vil føle stolthet over å kjøre den".

Bilen holder en meget høy standard med moderne utstyr. Fordi den har levd et rolig og beskyttet liv i tillegg til å ha blitt restaurert underveis, er den i like god form nå, som da den var ny i 1953. Den gang var denne bilmodellen blant de absolutt raskeste på markedet. Eieren spår at dette amerikanske ikonet kommer til å fortsette å stige i verdi.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1985 Manta Mirage

Hvite biler er igjen blitt trendy! Dette er en sjelden, spesialbygget Manta Mirage fra 1985. Fordi bilen har vært pakket inn og lagret i en garasje siden 1991, ser den ennå veldig bra ut, både innvendig og utvendig. Karosseriet er av hvitt fiberglass og interiøret er i skinn og velur.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1937 Ford Coupe Street Rod

"Jeg hater å skulle selge denne bilen, men jeg må", skriver eieren i salgsannonsen av denne paddeformede bilen fra 1937. Han hevder også å ha investert over 80.000 amerikanske dollar på vedlikehold og forbedringer av bilen. Den egner seg visstnok like bra til motorveikjøring som til å cruise rolig rundt i nabolaget.

Bli også med til drømmebilenes paradis i Paris

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1899 J.B. Brewster?

Dream Car Classic Online har lagt ut denne bilen for salg på eBay. Til interesserte kjøpere forteller de at du selv må avgjøre om du tror dette faktisk er en ekte Brewster fra 1899, eller ikke. De kan nemlig ikke garantere noe. Men ifølge historien skal dette være en såkalt "vogn uten hest", hvis eier var O.W Hutton, som var en god venn av Walt Disney. Vil du kjøpe denne bilen omgående, må du ut med 39.000 amerikanske dollar. Det er også mulig å legge inn bud.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1997 Penzoil Pontiac Nascar

Med denne racerbilen fikk Johnny Benson mange gode plasseringer i sesongen 1996/1997, melder den nåværende eieren av bilen på eBay. Vedkommende forteller at han kjøpte den i 2005, og har gjort visse forbedringer siden den gang. Eieren lover også å ta seg av shipping og frakt til en eventuell kjøper.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1941 Plymouth Deluxe Business Coupe

Hvorfor skulle noen ha lyst til å kjøpe denne bilen, kan man med god grunn spørre seg om. Og eieren gir heller ikke noe klart svar på dette i salgsannonsen. Det opplyses om at bilen mangler motor og at interiøret må fornyes. Karosseriet har noen bulker og et par skuddhull, men skal ellers være veldig solid, og nesten uten rust (?!). Minste bud er på 1.500 amerikanske dollar, men i skrivende stund er det ennå ingen som har lagt inn bud på dette vraket.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


2006 Lamborghini Roadster

Den karakteristiske grønnfargen på denne Lamborghinien går igjen også i interiøret. Bilen prydet forsiden av magasinet DuPont Registry i august 2007, og er i følge selgeren det fineste eksemplaret av Lamborghini Roadster på markedet i dag. Alt ved denne bilen er eksotisk og spektakulært. Ønsker du å bli med i budrunden, må du imidlertid by minst 150.000 amerikanske dollar.

Ikke landkrabbe? Her ser du årets godbiter på sjøen

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1989 Chevrolet Caprice Police

Denne politibilen har ifølge eBay-selgeren blitt brukt i flere amerikanske filmer, som for eksempel Magnolia, Negotiator, Alle the rage, Dark blue og Anywhere but here. Nå skal den imidlertid selges, og med på kjøpet får den nye eieren et autentisk brev fra filmstudioet. De originale politilysene på taket følger selvsagt også med bilen, men lysrørene må dekkes til ved transport. Selgeren foreslår at kjøperen kan bruke bilen i show, parader, reklamer og lignende.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1962 Jaguar E-Type 3.8 Roadster

Et funn for samlere! Det ble kun produsert 7.820 eksemplarer av denne typen Roadster med kraftig 3.8 liters motor. Denne har nå blitt oppgradert til 4.2 og har også fått nytt bremsesystem. Interiøret er i en nydelig rødfarge med innslag av sort og aluminium, mens rattet er i tre. "Bilen har alt, og er en drøm å kjøre", reklamerer selgeren.

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1971 Mercedes Benz 280 SL

Dette eksemplaret av Mercedes Pagode skal være i perfekt stand, etter å ha blitt totalrestaurert. Den er nå lakkert i originalfargen, beige-grå, og i interiøret er det også kun brukt originale materialer. Bilen selges omgående til kjøpere over hele verden for 57.995 amerikanske dollar. Ellers er det også mulig å legge inn bud.

Importere bil selv? Se hva det vil koste

Foto: Ebay.
Foto: Ebay. Vis mer


1931 Ford Model A Ford Sedan

Eksteriøret ser kanskje ikke så imponerende ut, men innvendig er denne bilen dekorert med både gull, pistoler og lilla "englehår". Den er blitt vist på to show og vunnet ett trofé. Eieren har selv bygd bilen, og på YouTube har han lagt ut en video fra byggeprosessen. "Bilen får mye oppmerksomhet overalt hvor den vises", forteller eieren i salgsannonsen på eBay. Også der får den mye oppmerksomhet, og er faktisk en av tre biler som har hatt flest visninger den siste tiden.

De 25 beste nettjenestene i verden


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer