USA får Camry-cabriolet

Det er ikke bare i Europa at Toyota er på offensiven. Snart lanseres en ny cabriolet skreddersydd for det amerikanske markedet.

Publisert
Sist oppdatert

Toyota har et stort modellutvalg her i landet. Men den norske Toyota-paletten er bare en brøkdel av den japanske bilprodusentens enorme produktportefølje. På verdensbasis produserer og selger Toyota bort i mot hundre bilmodeller.

Selv om Camry er blant modellene som faktisk finnes i Norge, er Camry i utgangspunktet laget for det amerikanske markedet, der den selger svært godt. Det du kanskje ikke var klar over, er at det også finnes en todørs utgave av Camry. Denne store kupeen bærer navnet Camry Solara Coupe, og ble introdusert i fjor sommer.

Tredje cabriolet

Nå har altså Toyota flerret taket av Solara og dermed kan de introdusere nok en modell i det amerikanske markedet, Solara Cabriolet. Dette blir Toyotas tredje toppløse bil, fra før kan giganten skilte med velkjente Toyota MR2 og den eksklusive Lexus SC430, som også selges under navnet Toyota Soarer.

Og når du tar deg en nærmere kikk på bildene vil du legge merke til at Solara på mange måter ligner nettopp SC430. Ikke minst ser baklykter og bakspoiler nærmest ut til å være hentet direkte fra den eksklusive Lexusen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer