Ustoppelige ATV-er

Praktiske nyttekjøretøy, men også renspikket moro. Men moroa koster.

Arctic Cats nye toppmodell, her i traktorversjonen - bare ekstrautstyret på denne avbildede modellen lopper deg for 77.000 kroner... Foto: Per Ervland
Arctic Cats nye toppmodell, her i traktorversjonen - bare ekstrautstyret på denne avbildede modellen lopper deg for 77.000 kroner... Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets MC-messe var proppet med tohjulinger, men også ATV-ene sto utstilt på rekke og rad. ATV er forøvrig en forkortelse for all-terrain vehicle, og brukes om tre- og firehjuls motorsykler med breie dekk.

Se også: UTV fra Hisun

Dekk er forøvrig ingen betingelse, for beltekit (eller larveføtter) ser ut til å være svært populært for tida, og gjør at den allerede gode fremkommeligheten blir enda bedre.

Uendelig utvalg av tilbehør, men det koster...

Modellen du ser på bildet øverst i saken er en Arctic Cat T3, på 700 kubikk. Den var også utstyrt med svært mye ekstrautstyr, som blant annet larveføtter (beltekit fra Tiger Trax), og snøplog. Tøft, men prisen blir også deretter, bare ekstrautstyret på denne modellen utgjør rundt 77.000 kroner...

I følge representanten vi møtte fra Arctic Cat er den store nyheten i år progressiv servostyring, som gjør dem lettere å styre i terrenget, samt å holde kontrollen ved høy fart. Dette er nå standard på nesten alle deres modeller i 2011.

Storselgeren er fortsatt 550, allroundmaskinen som leveres med hengerfot og vinsj som standard. Også den er godt egnet til smømåking om du kjøper en snøskuffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer