Utfordrer bilkjøp og leasing

Sparebank1 lanserer landsdekkende bilabonnement.

ALT INKLUDERT: Med løsningen fra Sparebank1 trenger du kun tenke på drivstoff og bompenger. Alt annet er inkludert i abonnementsprisen. Foto: Sparebank1
ALT INKLUDERT: Med løsningen fra Sparebank1 trenger du kun tenke på drivstoff og bompenger. Alt annet er inkludert i abonnementsprisen. Foto: Sparebank1 Vis mer
Publisert

Vårt søsternettsted Elbil24 har skrevet om bilabonnement-tjenester tidligere. Blant annet har Bertel O. Steen tjenestene Biliblant, som skal gi beboere i borettslag og sameier enkelt tilgang til biler. De lanserte også pilotprosjektet Flex rett over nyttår, som fungerer som et bindingsfritt mobilabonnement.

Andre aktører er VYs, Green Mobility - Din Bybil, som ble lansert i Oslo like før nyttår, Bilkollektivet, og Citroën Ami One Consept, for å nevne noen.

Første landsdekkende

Det som kanskje skiller Sparebank1 Bilabonnement fra de andre tjenestene, er at de ikke begrenser seg til store byer. Løsningen fra SpareBank 1 skal nemlig være den første landsdekkende abonnementstjenesten for bil, ifølge banken. Tjenesten skal rulles ut gradvis i løpet av det neste året.

Prosjektleder for Sparebank1 Bilabonnement, Svein Skovly, sier at en av de største utgiftspostene de ser for nordmenn er bilen, til tross for at den for mange står parkert mesteparten av tiden. Han mener abonnementet vil være godt egnet også for folk som bor utenfor Ring 3 i Oslo.

– Du betaler en fast sum i måneden for å disponere en bil som oppleves som din egen. Avtalen kan du si opp når du vil og den omfatter alt det viktige, slik at du kun trenger å forholde deg til ett kontaktpunkt, sier Skovly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer