Utfordreren: Mini Challenge

En spesialutgave av den lille bomben med 210 hester under panseret, Mini Cooper Works, kan nå kjøpes av de som er raskt ute.

Publisert
Sist oppdatert

Merkecupen Mini Challenge 2005 er et konkurranseprogram med 38 Minier (i den tyske utgaven), som møtes til dyst med jevne mellomrom fra og med mai i år. To av Challenge cup-løpene vil finne sted som "oppvarmer" til formel 1- løp; det tyske på Hockenheim og det belgiske på Spa-Francorchamps. Challenge-cupen har i år avstedkommet en spesialserie av Mini, basert på Mini Cooper S Works. (DinSide har testet denne ekstreme mini-GT'en- se lenke nederst på siden).

210 hestekrefter, 6,6 sekunder fra 0 til 100

Denne modellen er nettopp blitt presentert på utstillingen i Leipzig. Utgangspunktet er altså en Cooper S, trimmet med John Cooper Works' fabrikkgodkjente tuning-kit til 210 hestekrefter. Den presterer 230 kilometer i timen i toppfart og null til hundre på 6,6 sekunder. Bilen er utstyrt med et stivt og senket understell, kraftige bremser (John Cooper Works sportsbremser - heldigvis), 17-tommers lettmetallfelger og svart- og hvitrutede sportsstriper langs sidene. I tillegg til dette kommer en aerodynamikk-pakke hvorav det mest synlige elementet er takspoileren i karbon.

Det er mulig å bestille et John Cooper Works sports-chassis som tilvalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer