Utseende og utstyr

Selv om de utseendemessige endringene ikke er slående, er forbedringene mange. Samtidig forbedres utstyrsnivået.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste bilinteresserte vil umiddelbart føle at det har skjedd noe med S60, V70 og XC70 etter ansiktsløftingene. Men de færreste vil kunne sette ord på hva som faktisk har skjedd. Endringene er nemlig subtile og nennsomme.

Men hvis man tar seg god tid, vil man etter hvert oppdage en del ting. For eksempel at lykteglassene, som forresten ikke lenger er i glass, men i plast, har blitt enda mer gjennomsiktige. At blinklysene igjen har blitt knalloransje. Og at de små lykteviskerne har forsvunnet og er erstattet av høyttrykksdyser.

Forskjeller modellene i mellom

Også grill og luftinntak har gjennomgått forsiktige endringer, men de karakteristiske forskjellene mellom de ulike modellene er fortsatt på plass. Det betyr at V70-grillen dekkes av forkrommede, vertikale spiler, mens S60 og XC70 er utstyrt med et sort, grovt rutemønster.

Også det nedre luftinntaket varierer fra modell til modell, fra V70s tydelige, vertikal spile, via S60s mindre distinkt spile til XC70s åpne gap. Sistnevnte er forøvrig modellen som har fått den mest synlige endringen, ved at luftinntaket nå omkranses av sølvfarvet plast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.