Utstyr, motorer og priser

Peugeot 307 SW er godt utstyrt, ekstrutstyrslisten er kort og prisene virker fornuftige.

Publisert
Sist oppdatert

Skulle du for eksempel ønske deg en kjekk ryggevarsler for lukeparkering koster det 2.887 kroner å krysse av det på listen, og vil du ha regnsensor koster det 1.416 kroner. Elektronisk stabilitetssystem (ESP) koster 6.552 kroner ekstra for den minste bensin- og dieselmotoren, men det er standard på de to største motorene.

Passer i klasser

Utgaven med minste bensinmotor vil passe godt for de som har 250.000 kroner som ramme for firmabilkjøpet. Er det 300.000 kroner som er grensen vil begge de to store motorene være tilgjengelig, den største bensinmotoren koster 293.100 kroner med automatgir.

Som de korte

Motorene er som i den vanlige 307, men vi slipper 1,4-literen som nok hadde blitt for svak. Minste bensinmotor er en 1,6-liter på 110 hestekrefter. Det andre bensinalternativet er en 2-liter på 137 hestekrefter.

Peugeot er store på dieselbiler, og resten av motorprogrammet til 307 SW er to varianter av en 2-liters dieselmotor. En uten ladeluftkjøler på 90 hestekrefter, og en med som leverer fra seg 110 hestekrefter. 110-hesteren har dessuten et svært miljøvennlig partikkelfilter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer