Utstyr, motorer og priser

Utstyrsnivået er akseptabelt hvis du ser bort ifra innstegsmodellen med bensinmotor på 82 hestekrefter.

Publisert
Sist oppdatert

Den billigste modellen mangler blant annet skyvedør på venstre side, klimaanlegg, tilleggsvarmer med tidsur, bagasjeromsskjuler, fjernbetjent sentrallås og takskinner. Den har i tillegg mindre hjul.

Tre utstyrsnivåer

Den Vaneoen med minst utstyr er Trend. Vil du ha mer utstyr kan du velge mellom utstyrsnivå Family (fra 10.500 kroner) eller Ambiente (fra 14.000 kroner). Ambiente er for de som ønsker mer eksklusivt interiør, og Family er ment å favne barnefamilienes behov med blant annet klaffebord på forseteryggene og integrerte barneseter.

I tillegg kommer utstyrspakkene Dog, Snow, Surf og Bike rettet inn mot de som har hund, ski, seilbrett eller sykkel.

Motorer som A-klasse

Det minste motoralternativet, en 1,6-liter på 82 hestekreter, har vi ikke kjørt. Erfaringene fra versjonen med 102 hestekrefter tilsier at det minste motoralternativet kan bli i snaueste laget, og antakelig passer best til å fylle rubrikken fra-pris i reklamen. Den største bensinmotoren er en 1,9-liter på 125 hestekrefter.

Dieselalternativet er en 1,7-liter på 91 hestekrefter. Den kjørte vi i kombinasjon med en femtrinns girkasse med automatkløtsj (5.580 kroner). Det virket som en god kombinasjon. Vanlig femtrinns automatgir koster 14.220 kroner ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer