Utstyr og komfort

W650 er en usedvanlig lettkjørt motorsykkel, men dessverre langt fra komfortabel på lengre turer.

Publisert

Den gode girkassen, den oppreiste sittestillingen og den gode svingradiusen er med på å gjøre W650 til en meget lettkjørt og letthåndterlig sykkel. W650 stortrives i byen, og er lett å manøvrere mellom bilkøer og i trange bakgårder. Sittehøyden er høy, 80 centimeter, men fordi salen er relativt smal, vil også mange kortvokste nå ned til bakken. Fothvilerne er plassert lavt og langt frem og det brede styret er plassert relativt høyt. Resultatet er en sittestilling som preges av nesten 90 grader i knærne og nærmest rett rygg.

Kiropraktorenes drøm

En slik sittestilling skulle i utgangspunktet bety at man ville trives i salen i mange timer i strekk. Men slik er det dessverre ikke. Årsaken er at salen skråner, noe som gjør at man hele tiden glir fremover mot tanken. Dette er slitsomt, og fører til at man fort blir sliten i baken. Og enda mer alvorlig, vi fikk faktisk vondt i ryggen av å kjøre W650. Også eventuelle baksetepassasjerer må slite med et skrånende sete.

Slitsomme vibrasjoner

Parallelltwin-motoren avgir en del vibrasjoner, noe som i utgangspunktet føles riktig på en slik sykkel. Vibrasjonene kan imidlertid bli slitsomme i lengden. Mellom 2.500 og 3.500 o/min førte vibrasjonene til at det oppsto ulyder i frontlykten. Disse ulydene er det nok sannsynligvis mulig å bli kvitt ved å ta fram verktøysettet. Og apropos verktøysettet -- vi ble mektig imponert. I verktøysettet finner du nemlig både skrutrekkere, fastnøkler, umbrakonøkler, pluggnøkkel og en tang. Bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer