Utstyr, priser og konklusjon

Nye Astra stasjonsvogn er uten tvil blant de mest attraktive bilene i sin klasse. Prisene er midt på treet, med et par spennende unntak.

Publisert
Sist oppdatert

I likhet med kombi-versjonen, er også stasjonsvogn-utgaven av Astra svakt utstyrt. Både radio, elektronisk klimaanlegg, elektronisk stabiliseringsprogram (ESP), kjørecomputer, tåkelys og elektriske vindusheiser i bakdørene er ekstrautstyr (med noen få unntak). Velger du for eksempel en bil i utstyrsnivå Enjoy må punge ut med rundt 20.000 kroner i tillegg listeprisen hvis du vil ha med det overnevnte utstyret.

Til gjengjeld er listeprisene lave (se under) - så lave at fraværet av standardutstyr oppveies. Når vi i tillegg minner om at bilen er en god del større enn sine konkurrenter, fremstår prisene generelt som fullt akseptable.

1.9 CDTi Cosmo

En variant skiller seg imidlertid ut som oppsiktsvekkende rimelig. Så rimelig at vi måtte be Opel-representanten om å dobbeltsjekke prisen. Det viste seg imidlertid at prisen, snaue 270.000 kroner, faktisk er korrekt. For denne summen kan man bli eier av en Astra 1.9 CDTi Cosmo med 150 hestekrefter, 320 newtonmeter, delskinn, skinntrukket ratt og 16-toms lettmetallfelger. Legger man på 20.000 kroner i ekstrautstyr har man en tipp-topp utstyrt stasjonsvogn med en kjempemotor for omlag 290.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer