Utstyr, priser og konkurrenter

Luftfjæring og automatgir er det dyreste på listen over standardutstyr i det som fremstår som svært godt utstyrte biler.

Publisert
Sist oppdatert

Selv de billigste versjonene har i tillegg til luftfjæring og automatgir også skinninteriør, ryggesensor bak, bi-xenon lykter, sidelys, helautomatisk klimaanlegg, 18-tommers lettmetallfelger, konstantfartsholder og elektrisk oppvarmede bakseter.

Det omfattende standardutstyret gjør at det må legges til 60-80.000 kroner på toppen av noen av konkurrentenes priser.

Kort liste

På grunn av det omfattende standardutstyret blir ekstrautstyrslisten kort. Av spennende muligheter kan nevnes avstandsradar (18.500 kroner), aktiv differensialsperre bak for terrengkjøringsentusiaster (6.700 kroner), og lys som svinger (3.600 kroner). Soltaket til 11.600 kroner bør bare velges i de tilfeller man ikke trenger å frakte baksetepassasjerer som er over 190 centimeter høye.

En mellomting

Også med hensyn til materialkvalitet og finish legger Sport seg mellom Range Rover og Discovery 3. Den fullstendige luksusfølelsen som hersker i Range Rover blir erstattet av et litt sprekere interiør i Sport med mer moderne materialvalg. Trebitene er holdt på et minimum, og selv skinninteriøret ser mer teknisk og sportslig ut enn i storebror; for eksempel tilbyr forsetene mye mer sidestøtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer