Utstyr, priser og konkurrenter

Ikke bare er nye Audi A6 størst i klassen. I tillegg er nye Audi A6 en velutstyrt og svært gunstig priset bil.

Publisert
Sist oppdatert

Nye Audi A6 er en premium-bil og listen over tilgjengelig ekstraustyr er svært lang. Men listen over standardutstyr er enda hyggeligere lesing. Standardustyret omfatter blant annet et elektronisk klimaanlegg med to soner, integrert radio og CD-spiller, fartsholder, regnsensor og skinntrukket multifunksjonsratt. Også sikkerhetspakken er rikholdig. Med på kjøpet får man både elektronisk stabilitetsprogram (ESP), 8 kollisjonsputer samt automatiske beltestrammere både i for- og bakseter. I tillegg er MMI-panelet, en stor skjerm og alufelger med i standardustyrspakken. Dermed vil de fleste kunne klare seg godt uten å måtte bruke penger på ekstrautstyr.

Rimeligere enn konkurrentene

I tillegg til å være klassens største, er nye Audi A6 altså godt utstyrt. Men de aller beste argumentene for nye A6 finner vi i prislisten. Det viser seg nemlig at nye A6 gjennomgående er rimeligere enn BMW 5-serie - og langt billigere enn Mercedes-Benz E-klasse.

A6 3.2 FSI: 625.000 kroner

Aller mest fremtredende blir dette hvis vi tar utgangspunkt i A6 3.2 FSI. Denne koster 625.000 kroner med manuell girkasse og kan skilte med 255 hestekrefter. BMWs alternativ heter 530i (231 hk) og koster 660.000 kroner, 35.000 kroner mer enn A6en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer