Utstyr

Også Superb kan friste med fine standardutstyrslister, om enn ikke like oppsiktsvekkende som L&K-utgavene av lillebror Octavia.

Publisert
Sist oppdatert

I dag opererer Skoda med utstyrsnivåene Comfort, Elegance og Laurin&Klement for Superbs vedkommende. Nye Superb blir i stedet å finne i Comfort, Ambition, Elegance og GreenLine.

Comfort

Enkelte vil imidlertid nøye seg med Comfort, som blant annet har syv kollisjonsputer, antiskrens (ESP), aktive hodestøtter, pyrotekniske beltestrammere på fire av sitteplassene, dødvinkelsone i venstre sidespeil og mulighet for utkobling av fremre passasjerkollisjonspute.

Komforten ivaretas blant annet av et halvautomatisk klimaanlegg, integrert stereoanlegg, elektriske vindusheiser med ett-trykk-funksjon rund baut og blinklys med treblink-funksjon. I tillegg kommer elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil, kjørecomputer, korsryggjustering for fører og midtarmlene både foran og bak. Utvendig prydes Comfort-utgavene av tåkelykter og 16-toms alufelger.

Ambition

Ambition kan i tillegg skilte med elektronisk klimaanlegg med to soner, regnsensor, automatisk nedblendbart bakspeil, elektrisk innfellbare sidespeil med innstegsbelysning, en utvidet kjørecomputer med flere funksjoner og større skjerm og skinntrukket ratt, girspakkule og håndbrekk. Også paraply- og brilleholder samt innvendig metalldekor følger med når man velger Ambition. Utvendig kromdekor og tåkelykter med sidelyktfunksjon hører med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer