Politiet advarer om kø på grensa

– Vær forberedt på kø

Politiet ber reisende sette seg inn i gjeldende innreiseregler og være forberedt på at innreisekontroll vil ta lengre tid enn normalt gjennom påsken.

Politiet forventer større pågang ved grensene i påska. Her i Meråker kommune ved grensen til Storlien. Foto: Ole Martin Wold / NTB
Politiet forventer større pågang ved grensene i påska. Her i Meråker kommune ved grensen til Storlien. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Politiets rolle er å utøve grensekontroll og bidra til å begrense smittespredningen i landet. Reisende må være forberedt på at det tidvis vil kunne forekomme kødannelse og ventetid for å kunne gjennomføre nødvendige kontroller ved landets grenseoverganger, sier stabssjef i Politidirektoratet, Elisabeth Rise.

Selv om politiet som grunnleggende prinsipp vil gi råd og veiledning før pålegg, understreker Rise at det ikke skal herske noen tvil om at brudd på smittevernreglene vil bli fulgt opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer