Vær priset, Mercedes CLA

Et stikkord det er vanskelig å ikke ty til: Linjelekker. Se videoen selv. Og prisen var jo ikke så ille heller...

Vi ser ikke bort fra at Mercedes CLA kan komme til å bli nettopp det Mercedes-Benz selv kaller den: Et design-ikon. Den skal ta markedsandeler fra Audi A4/A5 og andre i klassen. Utropsprisen vil ikke sjokkere noen: 313.000 kroner. Foto: Daimler
Vi ser ikke bort fra at Mercedes CLA kan komme til å bli nettopp det Mercedes-Benz selv kaller den: Et design-ikon. Den skal ta markedsandeler fra Audi A4/A5 og andre i klassen. Utropsprisen vil ikke sjokkere noen: 313.000 kroner. Foto: Daimler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forleden dag kunne vi presentere den nye Mercedes CLA, og vi var ikke de eneste som ble imponert over hva Stuttgart-produsenten kunne varte opp med.

Nå skal bilen lanseres i Norge, og naturlig nok ønsker importøren å slå på stortromma.

– Med A-klasse fikk helt nye målgrupper øynene opp for Mercedes-Benz. Nå følger vi opp med nok en modell som viser vei for andre, når det gjelder innovasjon og design, sier direktør i Mercedes-Benz Personbil, Johnny Kristian Danielsen.

Her finner du mer informasjon om den linjelekre Mercedesen.

Oppsummert: CLA er basert på A-klasse-plattformen, men plasserer seg likefullt i D-segmentet (som C-klasse), da den med sine 463 centimeter er 34 centimeter lengre. Den har også et bagasjerom på 470 liter. CLA er produksjonsutgaven av Concept Style Coupé, som ble vist frem på Paris-messen i fjor høst. Konseptbilen høstet meget gode tilbakemeldinger, og dermed er også det endelige resultatet blitt en bil som er tilnærmet maken til konseptet.

Prisene er som følger:

Lekre nye kupé- og kabrioletversjoner av Mercedes E-klasse

En god nyhet til: Mercedes-Benz CLA er tilgjengelig i Norge allerede fra april.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer