Årets Bil 2021

Vant igjen!

Polestar 2 vant både Årets Bil og Folkets Favoritt.

FULL JUBEL: Det var høy stemning, men god avstand utenfor Polestar Space Oslo da Asif Rana, Space Manager Oslo (i front), spretter champagnen for tittelen Årets Bil. Cengiz Al, Tobias Rakkenes og Norgessjef Alexander Hørthe er kjempefornøyde med å ta hjem begge prisene i årets kåring. Foto: Rune M. Nesheim
FULL JUBEL: Det var høy stemning, men god avstand utenfor Polestar Space Oslo da Asif Rana, Space Manager Oslo (i front), spretter champagnen for tittelen Årets Bil. Cengiz Al, Tobias Rakkenes og Norgessjef Alexander Hørthe er kjempefornøyde med å ta hjem begge prisene i årets kåring. Foto: Rune M. Nesheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Folket har sagt sitt. De valgte i år Polestar 2 som vinner av Årets Bil 2021.

Nå er det juryens tur. Som dere lesere, starter vi med alle årets modeller. I år var det 32 av dem. Vi møtes deretter for å diskutere og stemme oss frem til hvilke ti som skal bli med på en finaledag på Rudskogen Motorsenter.

Finaledag på Rudskogen

Der får vi anledning til å hoppe over fra bil til bil, kjøre dem i trygge omgivelser og utfordre dem på forskjellige øvelser.

Vi kjører en akselerasjon, unnamanøver, slalåm som blir trangere og trangere og på banens fulle lengde. Det gir oss en unik mulighet til raskt å bli kjent med bilene, og man får utfordret dem noe mer enn langs vanlig landevei.

Etter en dag med bilene møtes juryen for en avgjørelse. Hvert medlem offentliggjør sine topp 3-kandidater og begrunner valget. Alle andre biler faller utenom. Deretter kåres vinneren.

Knepent foran Porsche

Alle har Polestar 2 på lista og den har tre førsteplasser. Alle har også Porsche Taycan på lista, og den har to førsteplasser. Polestar vant altså bare med ett poeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer