Vår konklusjon

Prislappen på 225.800 kroner for Nissan Almera 1.8 Sport inkluderer heldigvis det meste av utstyr. For prisen er ikke et argument for bilen, snarere tvert imot.

Publisert

Skal du spare kroner på nye Almera må du enten gå ned til Ambience utstyrsnivå, og dermed spare rundt 3.000 kroner. Da går du glipp av litt stylingutstyr og aluminiumsfelger. Eller du må ned til 1,5-liters motor. Men det er en annen historie.

Vi har tittet nærmere på hva andre merker har å by på til en prislapp mellom 210 og 235.000 kroner. Og overraskelsene var mange. Utgangspunktet er i denne sammenheng at vi er på jakt etter en litt sportslig kombikupe, og da er alternativene flere.

En billigere Audi

Riktignok ribbet for utstyr, men med et navn som klinger godt: Audi A3 1.6 får du fra 211.000 kroner, og også det er en bil med svært gode kjøreegenskaper.

En kjapp og sterk Ford

Eller hva med å legge 8 tusenlapper til på bordet og få en Ford Focus 2.0 Trend? Med en langt sterkere og raskere motor? Her koster klimaanlegget riktignok 9.500 kroner i tillegg, men likevel -- er sterk og rask motor det viktigste, kan mange greie seg med å åpne vinduene en varm sommerdag…

En frisk Mazda

Eller hva med en 323F 1,8, som også er kjappere enn vår Almera Sport? Her får du klimaanlegg inkludert i prislappen, som lyder på 217.900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer