– Var ment som god kundeservice

Statoil advarte mot Biltema-viskere. Inntil vi tok kontakt.

VISKERE I VASKEN? Statoil Slemmestad hadde følgende oppfordring på bilvaskeautomaten. Inntil DinSide tok kontakt. Da ble den resolutt fjernet. Foto: Fred Magne Skillebæk
VISKERE I VASKEN? Statoil Slemmestad hadde følgende oppfordring på bilvaskeautomaten. Inntil DinSide tok kontakt. Da ble den resolutt fjernet. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da DinSide kjørte inn på Statoil Slemmestad, ble vi møtt av følgende advarsel: "Biltema vindusviskere MÅ demonteres før vask. Eventuelle skader med disse erstattes ikke!"

Vi syntes dette var en såpass spesiell advarsel, at vi tok kontakt med bensinstasjonen for å høre hva som er problemet.

Der ble vi henvist til Statoil sentralt, og da DinSide et par timer seinere var innom den samme stasjonen, var plakaten fjernet. Kun teipmerkene sitter igjen.

– Ekstra service

Vi spør kommunikasjonsrådgiver i Statoil Fuel & Retail Norge, Julie Hæhre, hva som har skjedd?

– Det var du som gjorde forhandler oppmerksom på plakaten, sier Hæhre til DinSide.

– Det som har skjedd, er at den var blitt hengt opp uten å bli godkjent av daglig leder. Men den har nå blitt tatt ned, og det kommer ikke noen ny opp. Det var ment som god kundeservice fra vedkommende som hang den opp, men ordlyden var ikke helt heldig, sier Hæhre.

– Her er det snakk om en enkelt type visker, men de kan selges hos flere. Det var et ønske om å yte ekstra service i beste mening, forklarer Hæhre.

Hun sier videre at dette er et så lite problem, at de ikke vil gå ut med noen advarsel om en spesiell type viskere. Hun oppfordrer til å spørre betjeningen på bensinstasjonen dersom man tror at man har en bil som ikke tåler børstene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer