Våre test-favoritter

Vi har plukket frem bilene som har fått terningkast 5 eller 6 i våre tester i år.

BMW 5-serie er blant bilene som har imponert mest i år - men så koster den fort også ganske mye
BMW 5-serie er blant bilene som har imponert mest i år - men så koster den fort også ganske mye Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er våre favoritter blant bilene vi har testet de siste månedene. Bilene er i ulike klasser på flere områder, ikke minst hva størrelse og pris angår. Men de er alle sammenlignet med nærliggende konkurrenter og vurdert etter relevante kriterier.

Sjekk alle våre tester.

Vi har i denne saken bare samlet biler som vi har gitt terningkast. Biler som er testet for for lenge siden, eller av andre grunner ikke har fått terningkast, finner du på linken over. Her finnes det et mindretall av biler som ville vært med på listen om de hadde hatt et terningkast. Her finner du også tester fra helt tilbake i forrige årtusen.

Terningkast 6

Fire biler har fått terningkast 6 i år: BMW 5-serie, Mazda MX-5, Mini Cooper Cabrio og Toyota Prius Plug-in Hybrid. Felles for de alle er at de har noe som konkurrentene ikke har, enten det er kjøreglede, teknologi eller bare en veldig god totalpakke. Mest revolusjonerende er Toyotas plugginn-hybrid. Denne er ennå ikke til salgs på det vanlige markedet.

Testene av de fire bilene finner du her:

BMW 5-serie

Mazda MX-5

Mini Cooper kabriolet

Toyota Prius Plug-in Hybrid

Se bilder av bilene her:

Terningkast 5

En rekke biler har også fått terningkast 5 i våre tester. Dette er også biler som har imponert, men som har en eller flere sider som har trukket litt ned. Flere av bilene er nykommere, men noen er også mindre oppdateringer eller nye versjoner. Enkelte har også vært på markedet en liten stund uforandret.

Testene finner du i alfabetisk rekkefølge her:

Alfa Romeo Mito 1.4 Turbo

Citroën C3 1.4 HDi

Citroën DS3 1.6 HDi

Land Rover Discovery

Opel Astra 1.7 CDTi

Skoda Octavia 1.6 TDI Greenline

Skoda Yeti 2.0 TDI

Toyota Prius

Volvo S80 Drive

Volvo V70 Drive

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer