Vårsleppet i Genève er i gang!

Det snakkes miljø og atter miljø - men Genève fortsetter å være fremfor alt et underholdende bilshow.

Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 6. mars åpner den viktigste årvisse bilbegivenheten, bilutstillingen i Genève, sine dører for publikum. Vi har allerede vært der og tatt en titt i anledning pressedagene som finner sted to dager i forveien.

Genève 2008: Første bildespesial

Grønt

Bakgrunnsfargen på hjemmesiden til bilmessen i Genève er grønn. Gjennomgangstemaet er selvsagt miljø - eller rettere sagt hvordan løse konflikten mellom menneskenes stadig økende behov for mobilitet og belastningen denne påfører våre naturgitte omgivelser. Dette er for øvrig temaet for et eget forum som organiseres under messen.

Løsningene uteblir

Heller ikke i år er den endelige løsningen der, og det er sannsynlig at det vil komme mange år med bilmesser hvor vi må konstatere det samme.

Men nå er i hvert fall grønnfargen der, og det er ingen tvil om at bilprodusentene i stadig større grad er seg sitt ansvar bevisst. Så å si alle har et forslag eller flere til midlertidige løsninger - det vil si reduksjon av forbruk og utslipp gjennom bruk av hybridløsninger, bio-drivstoff, elektriske motorer, naturgass og lignende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer