Elbilen Triton Model H

Varsler tidenes heftigste elbil

Amerikanske Triton EV lover mer enn noen andre elbilprodusenter - og overgår Tesla på alt.

Triton Model H: Blir denne amerikaneren en realitet, vil den knuse spesifikasjonene til Tesla. Video: Triton EV Vis mer
Publisert

... på alt, utenom designet - med referanse til Teslas elleville Cybertruck. Ellers skal Triton Model H komme med krefter og rekkevidde ingen av dagens elbiler kan måle seg med.

«SUV-en Triton Model H er designet for å begeistre sansene. Med enestående kraft, luksus og sitteplasser, er Model H den elektriske SUV-en som velges av kresne kjøretøyentusiaster», er den pompøse setningen som møter deg på reservasjonssidene.

Det hele virker for godt til å være sant. Det er kun tida som vil kunne bevise om det faktisk er det. Det amerikanske solkraft-selskapet Triton Solar, som nå også har begynt å utvikle elbiler under navnet Triton EV, hevder i alle fall at dette blir en realitet og at de har jobbet lenge med prosjektet.

Ekstremt!

Det New Jersey-baserte selskapet er ikke videre kjent i motorverdenen. De har entret scenen etter den elektriske revolusjonen, på lik linje med selskaper som Rivian, Lucid Motors, Fisker, LMC med flere, for å få en bit av kaka dominert av Elon Musks Tesla.

Triton Model H har i hvert fall det som skal til for å konkurrere med Tesla Model X - på det amerikanske markedet, i alle fall. Kanskje blir den enorme SUV-en i største laget, til og med for elbilglade nordmenn?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer