Vegvesenet åpner igjen for bilkontroller

Fra mandag vil de fleste trafikkstasjonene være åpne for kjøretøykontroll. Det er begrenset kapasitet, og man må ha bestilt time. De som har fått avlyst timer, skal bli prioritert.

KJØRETØYKONTROLL: Fra 4. mai åpner Statens vegvesen for kjøretøykontroll. Foto: NTB Scanpix
KJØRETØYKONTROLL: Fra 4. mai åpner Statens vegvesen for kjøretøykontroll. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– For å begrense smitte av koronaviruset må kjøretøy som skal fremvises på kontroll være rengjort, og generelle smitteforebyggende hensyn blir ivaretatt ved kontrollen opplyser Vegvesenet.

I en periode har trafikkstasjonene kun håndtert kontroll for samfunnskritiske nyttekjøretøy, men dette endres altså fra mandag 4. mai.

Vegvesenet skriver og at de vil prioritere de som har fått avbestilt timene, og vi tar direkte kontakt med disse for å avtale ny time.

De påpeker dessuten at det vil være begrenset kapasitet en stund framover på grunn av smitteforebyggende tiltak og stor etterspørsel etter timer.

For å begrense smitte av koronaviruset må kjøretøy som skal fremvises på kontroll være rengjort, og generelle smitteforebyggende hensyn blir ivaretatt ved kontrollen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer