Venter bulkekaos

Klar oppfordring fra både forsikringsselskapet If og Statens vegvesen.

ADVARER: Fra 3. juni til 1. september skjer det omfattende veiarbeider på E18 gjennom Oslo. Forsikringsselskapet If frykter kø og kaos i begge retninger, som her på Vækerø. (Foto: If)
ADVARER: Fra 3. juni til 1. september skjer det omfattende veiarbeider på E18 gjennom Oslo. Forsikringsselskapet If frykter kø og kaos i begge retninger, som her på Vækerø. (Foto: If) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3. juni starter døgnkontinuerlige veiarbeider på E18 gjennom Oslo. Frem til 1. september blir det bare ett kjørefelt i hver retning mellom Sjølyst og Bygdøy mens arbeidene foregår, opplyser Statens vegvesen.

Nå frykter forsikringsselskapet If kø og kaos i begge retninger.

- Her blir det både propp og flaskehals! Det kommer til å bli endeløs kø på E18 både østover og vestover, og biler som tar omveier via det lokale veinettet. Kort forklart ligger det an til trafikalt kaos, sier kommunikasjonssjef Sigmund Clementz i If i en pressemelding.

Venter flere påkjørsler bakfra

Dette gjør at If venter at det vil skje en økning i antallet påkjørsler bakfra i kø i perioden.

Kommunikasjonssjef Sigmund Clementz minner derfor bilister som skal kjøre på strekningen om å holde god avstand til bilen foran.

- Antakelig får gater og veier på blant annet Frogner, Skøyen, Bestum, Sjølyst og Vækerø mer trafikk av sjåfører som prøver seg på alternative ruter med bilen. Likeså på Ring 3, der det blir skiltet omkjøring. Endringene i de vante trafikkmønstrene kan øke risikoen for ulykker og kollisjoner, understreker han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer