Verdens beste bil

Det har knyttet seg mye spenning til Porsche Panamera gjennom flere år. Nå er den her og vi har kjørt.

Vi mener at Porsche Panamera er verdens beste bil. Så enkelt, så vanskelig.  Foto: Deckbar /Porsche
Vi mener at Porsche Panamera er verdens beste bil. Så enkelt, så vanskelig. Foto: Deckbar /Porsche Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

München (DinSide Motor): Vi presser oss selv opp i et hjørne med en slik tittel og vi skal forsøke å forsvare ordbruken grundig.

Porsche kommer med modellen Panamera til høsten. Dette er Porsches svar på alle konkurrentenes forsøk på å lage store og sportslige biler. Porsche vil angripe hele hurven med store og sportslige biler, både fra BMW, Mercedes, Maserati, Audi, Bentley og Aston Martin skal tuktes.

Vi sier konkurrentenes forsøk, siden det meste kommer til kort nå når denne bilen kommer på markedet. De som fra før virket stabile i høy fart, som vi trodde hadde skarp og presis styring, og som vi mente hadde så gode kjøreegenskaper en stor bil kunne få, har plutselig rykket et hakk ned på lista.

Bortsett fra motoren som bortimot er den samme som finnes i Cayenne, er alt nytt. Porsche Panamera er utviklet helt fra bunnen. Den baserer seg med andre ord ikke på noen ting som eksisterer i andre modeller og merker i dette etter hvert enorme selskapet som består av Porsche og Volkswagen. Pluss Audi. Og Bentley. Samt Lamborghini - for ikke å glemme Bugatti...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer