Håndbygget Rolls-Royce

Verdens dyreste

For enkelte er ikke en vanlig Rolls-Royce nok. Noen vil ha en håndbygget spesialmodell som denne Boat Tail til 230 millioner kroner.

PRIS 230 MILLIONER: Hva kjøper du til et par som har alt og mer til? Kanskje en Rolls-Royce Boat Tail til 230 millioner kroner? Foto: Rolls Royce
PRIS 230 MILLIONER: Hva kjøper du til et par som har alt og mer til? Kanskje en Rolls-Royce Boat Tail til 230 millioner kroner? Foto: Rolls Royce Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rolls-Royce, av de fleste ansett som toppen av luksus når det gjelder biler, har nå et tilbud til kunder som har alt og mer til: En bil håndbygget etter kundens ønske, til en pris som bare noen få i verden er villig til å betale.

Den britiske luksusbil-produsenten er nå i gang med å håndbygde tre utgaver av en modell som har fått navnet Boat Tail. Rolls-Royce navngir aldri sine kunder, men den britiske avisa The Telegraph, som har sin kilde inne på fabrikken, skriver at den første er bygget for rapper Jay-Z og hans kone Beyoncé.

En god indikasjon er at fargen på bilen heter Blue Ivy, det samme som parets ni år gamle datter.

Champagne-piknik.

Som navnet sier, har Boat Tail et utseende som en klassisk Riva trebåt. Dekket bak på bilen åpner seg som sommerfuglvinger og opp kommer to små piknikbord og en teleskopisk parasoll mot sola. De to sammenleggbare stolene er designet av Rolls-Royce og bygget av den italienske møbelprodusenten Promemoria i samme materiale som interiøret i bilen.

Nede i «bagasjerommet» ligger det to perfekt avkjølte flasker av eierens favoritt-champagne – en spesiell utgave av Armand de Brignac – som ifølge kjennere koster titusenvis av kroner per flaske. Jay-Z kjøpte for øvrig denne champagne-produsenten i 2014. I tillegg er det selvfølgelig krystallglass, servietter og alt annet som er nødvendig for en tur ut i naturen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer