Verdens flotteste bil på gang

Amerikaneren Al DiMora, en av mennene bak de temmelig konfidensielle luksusbilene Clénet og Sceptre fra 70/80-tallet, vil realisere sin drøm: Kort og godt bygge verdens mest luksuriøse bil - verdens flotteste. Prosjektet er i sin eggløsningsfase.

Publisert
Sist oppdatert

Bilen er nemlig ennå langt fra i produksjon men er det endelige målet for Al DiMoras ambisiøse prosjekt som i øyeblikket er i en slags før-kommunikasjonsfase med basis i hårreisende spesifikasjoner på det planlagte produktet, lagt ut på internett, samt disse computergenererte bildene av fremtidens ultimate luksusbil: DiMora Natalia SLS 2. Det satses på å få den i produksjon allerede om to år.

Mannen og drømmen

Alfred DiMora er ganske ung til å ha rukket så mye, men han er ikke født i går. Han jobbet med luksusbiler allerede på 70-tallet og gled over i høyteknologisk IKT på 90-tallet. Han har hele tiden vært sterk på å kommunisere visjonære ideer og har alltid basert seg på det ultimate som målet for forretningsideene sine: den "ultimate" luksusbilen; den "ultimate" supercomputeren. Han lanserte, som leder for Starbridge Systems, en "hypercomputer" som skulle stå for intet mindre enn et paradigmeskift i IT-verdenen. Maskinen HAL-15 ble forøvrig anskaffet av blant andre ingen ringere enn NASA...

DiMora har det siste året vært aktivt tilbake på luksusbilfronten der han debuterte som 20-åring. Drømmen er å skape den dyreste, kraftigste, raskeste og mest luksuriøse sedanen i verden. Den skal også bli oppsiktsvekkende lett takket være bruk av teknologi fra romfarten. Designen skal vi komme tilbake til; først skal vi la DiMora fortelle om en ganske oppsiktsvekkende kraftkilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer