Nissan X-Trail oppgradert

«Verdens mest solgte SUV» har fått ansiktsløftning

Dette er den oppgraderte versjonen av Nissans flaggskip.

NISSAN X-TRAIL OPPGRADERT: En av verdens mest solgte SUV-er, Nissan X-Trail (Rogue), ble vist fram med ansiktsløftning, i Cardiff forrige helg. Foto: Øystein Fossum
NISSAN X-TRAIL OPPGRADERT: En av verdens mest solgte SUV-er, Nissan X-Trail (Rogue), ble vist fram med ansiktsløftning, i Cardiff forrige helg.
Foto: Øystein Fossum Vis mer
Publisert

Honda CR-V har i flere år hatt verdens i særklasse mest solgte SUV. Den tittelen var det Nissans X-Trail som knepent stakk av med i fjor - i hvert fall om man støtter Nissans påstand om at X-Trail og den amerikanske versjonen, Rogue, er én og samme bil.

Det er imidlertid Toyota Corolla som er verdens mest solgte bilmodell, uansett klasse. At den og andre toppmodeller ikke selges i Norge, kan du se på denne lista.

X-Trail og Rogue solgte til sammen 766.000 versjoner i 2016, noen tusen eksemplarer flere enn Honda CR-V. Og nå kommer bilen altså i oppgradert versjon.

Ansiktsløftet

Nissan viste sin ansiktsløftede versjon av X-Trail i Cardiff, Wales, for en drøy uke siden, med Dinside tilstede. SUV-en betegnes som det japanske bilkonsernets flaggskip.

Blant oppgraderingene er nytt eksteriørdesign, mer raffinert kupé, ny og innovativ teknologi og mer praktisk funksjonalitet, ifølge Nissan selv. SUV'en er også klargjort for autonom kjøring.

Den «nye» fronten på X-Trail inkluderer en bredere V-Motion-grill, sammen med et nytt støtfangerdesign i bilens farge og ny finish i Gloss Black. Bak er det også flere forkrommede detaljer på fangeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer