Verdens mest vanvittige bobil?

OK, EleMMent Palazzo er ikke helt ny. Men den blir ikke mindre spesiell for det.

Et mini-palass på hjul - eller en yacht laget for veien? Uansett er dette den mest spesielle bobilen vi har sett. Sofaen til venstre kan om ønskelig forvandles til bar, og da heves selvsagt bordet... Foto: Marchi Mobile
Et mini-palass på hjul - eller en yacht laget for veien? Uansett er dette den mest spesielle bobilen vi har sett. Sofaen til venstre kan om ønskelig forvandles til bar, og da heves selvsagt bordet... Foto: Marchi Mobile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sett mye rart innen kategorien bobiler, men dette slår det meste. Kreasjonen på bildene er laget av et østerriksk firma som heter Marchi Mobile, som har spesialisert seg på bobiler for de mest velbeslåtte av oss.

Fantasipris

Vi har skrevet om den tidligere, men siden den gang har det skjedd ting.

En ting er at flere bilder har blitt tilgjengelig, men i tillegg har vi fått listeprisen - som er på hele 17 millioner kroner. Den summen kan i tillegg raskt bli større, helt avhengig av hva den enkelte kunde krysser av på utstyrslisten.

Nå finner du dessuten mengder av nye, sprø bilder på Marchi Motors Facebook-side. Det siste er av selveste Mika Häkkinen, den tidligere Formel 1-mesteren, idet han kjører den profesjonelle utgaven for å levere troféet til det tyske fotballaget Bayern München.

Video

Forleden dag hadde CNN også følgende innslag om kjøretøyet, med animasjon fra Marchi Mobile:

Noen millioner, og den er din

Kjøretøyet på bildene skal altså ifølge våre kilder faktisk ikke koste mer enn 3 millioner dollar eller cirka 17 millioner kroner, og det er egentlig ikke overraskende når man ser spesifikasjonene. For det første: Det er en bil. I hvert fall en slags. Den er basert på et DAF-chassis og motoriseringen er omtrent som den bør være med tanke på skapningens dimensjoner. Det dreier seg om en bjørnesterk turbodiesel på 530 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer