Koenigsegg Gemera

Verdens raskeste baksete

Ladbar hybrid med tresylindret toliter på tilsammen 1700 hestekrefter og 3500 Nm.

TEKNOBOMBE: Den lille bilfabrikanten Koenigsegg går helt egne veier med sin nye potensiellt karbonnøytrale fireseters hyperbil. Bilen er spekket med løsninger ingen andre enn de har brukt. Foto: Koenigsegg
TEKNOBOMBE: Den lille bilfabrikanten Koenigsegg går helt egne veier med sin nye potensiellt karbonnøytrale fireseters hyperbil. Bilen er spekket med løsninger ingen andre enn de har brukt. Foto: Koenigsegg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svensken Christian Köenigsegg overrasker med en todørs fireseters hyperbil med svimlende effekt som i følge han er et reelt, potensielt alternativ til en ren elektrisk bil, bare mye morsommere med lenger rekkevidde. Motoren er konstruert for å kjøres på alt fra ren alkohol, til biodrivstoff eller vanlig bensin.

I tillegg har man en batteripakke som alene gir opptil 5-mils rekkevidde. Les mer om den utrolige teknologien lenger ned i saken, for alt er spesielt her.

God plass

Koenigsegg har tenkt på alt i denne bilen. Ifølge selskapet selv, har Gemera plass til fire personer på to meter, noe de viste under presentasjonen. Og alle disse fire har faktisk plass til hver sin koffert.

Tre baki og en foran. I tillegg har alle fire all luksus. Klima med tre soner, tre multimediaskjermer, fire koppeholdere med kjøling og varme, leselys til alle og to trådløse mobilladere.

Setene er av typen minneskum, noe de har holdt på med helt siden den første bilen de laget. En idé de har hentet fra romfarten.

Koenigseggs patenterte dør, som også har blitt noe av signaturen deres, er lenger enn noen sinne, men er samtidig blant de mest praktiske som finnes, ifølge Koenigsegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.