Tesla Cybertruck i Dubai

Verdens særeste politibil?

Politiet i Dubai er fra før kjent for å ha verdens mest spektakulære flåte med politibiler. Men de har ikke tenkt å gi seg der ...

CYBER-POLITI-TRUCK: Det er politiet i Dubai som selv har laget et bilde av en uniformert Cybertruck, som de har lagt ut på sin Twitter-konto. Foto: Dubai Police
CYBER-POLITI-TRUCK: Det er politiet i Dubai som selv har laget et bilde av en uniformert Cybertruck, som de har lagt ut på sin Twitter-konto. Foto: Dubai Police Vis mer
Publisert

I forrige uke kunne nettstedet arabianbusiness.com melde at det ferskeste tilskuddet til Dubai-politiets bestillingsliste for kommende politibiler, er omdiskuterte Tesla Cybertruck.

Den designmessig grensesprengende el-pickupen, som nylig ble avduket under et lanserings-event som ble en snakkis av de svært sjeldne, skal allerede ha godt over en kvart million reservasjoner.

Bra PR ...?

I så måte blir vel den ene (som vi vet om), som er reservert av lovens håndhevere i det arabiske emiratet, en dråpe i havet. Men det vil nok polere Teslas stjerne ytterligere rent PR-messig - om det skulle være nødvendig.

Det var politisjefen i Dubai, Major General Abdullah Khalifa Al Marri, som overfor den lokale finansavisen bekreftet at det er lagt inn en reservasjon på det elektriske «monsteret».

Imidlertid foregriper han åpenbart begivenhetenes gang i noen grad, da han til avisen hevder at pickupen skal innlemmes i politibil-flåten i 2020. Versjonen Twin Motor, som omtales, skal nemlig ikke være i produksjon før tidligst det påfølgende året - 2021 ...

Beskytte turistene

Uansett tidspunkt for tiltredelse, går ifølge politisjefen Cybertrucks oppdrag i hovedsak ut på å patruljere kjente turistmål som Burj Khalifa, Sheikh Mohammed Bin Rashid Boulevard, Jumeirah Beach Residence og La Mer, for å nevne noen av de mest kjente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer