Verktøykasse for alle bilkjøpere

Spørsmålene er mange, men vi har samlet en hel del praktiske verktøy i venstremargen på Motorsiden. Under følger en nyttig gjennomgang.

//www.dinside.no/php/kat.php?id=1000688">Tips om bruktbilimport finner du her.Tips om nybilimport finner du her.Les tester her.
Tips om bruktbilimport finner du her.Tips om nybilimport finner du her.Les tester her. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bilkjøp er en stor investering, ved hjelp av lenkene under skulle risikoen være betydelig redusert.

Tester og omtaler

Hvis du har funnet ut om du satser på ny eller brukt bil, kan du for eksempel starte med å lese tester av nye biler eller omtaler av bruktbiler.

Nybiltestene finner du på denne lenken.

Omtaler av bruktbiler finner du på denne lenken.

Bruktbilpriser

En av våre mest populære verktøy er bruktbilprisene. De gir deg prisene for de aller fleste bilene som har vært i salg på det norske markedet. Merk at omregistreringsavgift ikke er inkludert i prisene. Bruktbilprisene gir deg et godt grunnlag for hva din nye bil kommer til å
koste.

Bruksanvisning for bruktbilprisene finner du her. Les den først!

Prisene finner du på denne lenken.

Bruktimport?

I forbindelse med et bilkjøp koster alt penger. Det er jo som kjent avgifter i øst og vest. Skal du importere fra utlandet trenger du en importkalkulator for finne ut hva bilen koster i Norge.

Vår importkalkulator finner du på denne lenken.

På denne lenken finner du fremgangsmåten for bruktbilimport.

Heftelser

Videre trenger du å sjekke heftelser. Det er veldig enkelt. Du trenger registreringsnummeret, som du plotter inn i ruten i dette skjemaet.

Omregistreringsavgift

Staten skal ha en viss sum for skrive ut nytt vognkort til den nye eieren. Billigste omregistreringsavgift er 1.315 kroner og dyreste er 18.777 kroner. Dette kan bli en betydelig del av kjøpesummen.

Kalkulatoren finner du nederst på denne lenken.

Firmabil

Til tross for stadig skjerpet firmabilbeskatning er det fortsatt mange som benytter seg av det. Hva firmabilen koster deg i skatt finner du ut på denne lenken.

Finansiering

Du vet kanskje hvor mye penger du kan bruke på bil? På denne lenken kan du finne ut hva finansieringen koster.

Kontrakt

Det er lurt med en god kontrakt. Det beskytter både kjøper og selger. En slik kjøpekontrakt koster penger i bokhandelen. Vi har derfor laget en helt gratis kontrakt som du finner på denne lenken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer