Versting blir verre 2

BMW mener kanskje M-modellene begynner å bli litt vel brukervennlige. Nå kommer det en ekstremversjon.

Foto: eb.andriuolo
Foto: eb.andriuolo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For sjåfører med svært høye ambisjoner om sportslig kjøring kommer det nå en oppgradert/nedgradert versjon av M3. Grunnen til at vi ikke helt har bestemt oss er at sammen med ekstremt sportslige biler følger det gjerne på med dårlig komfort i tillegg.

Vi mener også at M-bilene til tider kan virke vel brukervennlige og lettkjørte. Den siste varianten av sorten hadde både høy bakkeklaring, firehjulsdrift, fire greie seter og en lettforståelig automatgirkasse. Vi snakker om X6 M - lenk til den kjøringen nederst i saken.

Lett versjon

Allerede på lanseringen av dagens M3 stusset vi litt over vekten på bilen. Den klokket enn på 1.655 kilo og fremstår dermed ikke som veldig lett. I denne nye M3 GTS er mye interiør fjernet og karosseriet har blitt modifisert med karbontak. I tilegg har den eksosanlegg i titan, spesielt lett midtkonsoll og lette dørdeksler.

M3 GTS har også bur, fester for sekspunktseler og skålseter uten nevneverdig mye polstring.

Vekten ligger nå på 1.500 kilo. M3 GTS er omtrent det samme som BMW gjorde med forrige M3 som kom som CSL - en lettere og sprekere versjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer