Versting

Seat bruker bilutstillingen i Genève til å vise en prototype på Seat Ibiza Cupra R.

Publisert
Sist oppdatert
Versting

Versting

  1. Store bilder


Det blir et skikkelig råskinn som ser dagens lys i Genève i mars. Ibiza Cupra R vil nemlig få enormt kraftige motorer. Tidligere har det vært slik at Cupra-modellen enten har hatt diesel- eller bensinmotor. På Ibiza Cupra R vil det være mulig velge mellom 1,9 TDI dieselmotor eller 1,8 turbo bensinmotor.

Barsking

Det er ikke helt klart ennå hvilke effekter det er snakk om, men antagelig vil dieselmotoren bli den kraftigste varianten av 1,9-literen til nå – 160 hestekrefter. På bensinsiden finnes 1,8-literen med turbo i et utall av effekter og til Ibiza Cupra R vil det bli varianten med 180 hestekrefter som finner veien.

Ytelsene skulle dermed være sikret.

Styling

Versting


Ibiza Cupra R vil få aggressiv styling med lave spoilere foran og bak, 17-tommers felger og krommet eksosrør. Interiøret vil bli sportslig med dype bøtteseter, og hele bilen vil krydres med Cupra R-emblemer både utvendig og innvendig.

Store bilder finner du her.

Her finner du en oversikt over alle våre biltester

Relaterte artikler

  • Her finner du våre Seat-tester
  • Her finner du flere Seat-nyheter
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer