Verstingmotor i BMW 6-serie

Det ser nok ikke så spesielt ut for de fleste, men dette kan være en skikkelig godbit. BMW jobber her med testing av en ny toppmodell i 6-serien.

Publisert
Sist oppdatert
Verstingmotor i BMW 6-serie

Verstingmotor i BMW 6-serie

  1. Store bilder


I følge Automedia kan dette være de første bildene av BMW's kommende M6. Bilen vil bli utstyrt med den samme motoren som er på vei til M5. Det er ikke helt fastsatt hvor mye effekt den får, men det er uttalt i sammenheng med Concept M5 som ble vist i Geneve nylig, at det bør være minst 500 hestekrefter og 500 newtonmeter. Selv om denne motoren finner veien til M6 regner Automedia med at det også kommer en M6 CSL med ytterligere 50 hestekrefter og karosseriplater i karbonfiber. Mønsteret finnes på M3 som også finnes i en lettere og sterkere variant, M3 CSL. 100 kilometer i timen skal passeres godt i forkant av femsekundersgrensen, og topppfarten blir begrenset til 250.

Er det en M6?

Verstingmotor i BMW 6-serie

Legg merke til bremseskivene på 645Ci som vi testet for en stund siden:

Verstingmotor i BMW 6-serie

Sammenlign skivene på bildet over med bremseskivene på bilen under. Vi regner med at en bil som krever slike bremser også har noe skikkelig å skyve fra med:

I tillegg kan man se at støtfangeren bak er klargjort for mye kraftigere enderør enn 645-anlegget som sitter på denne bilen.

M6 skal i følge ryktene dukke opp i 2005.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer