Vi anbefaler billige kabrioleter

Mange drømmer om kabriolet. Klarer du å gjøre høstkuppet?

Illustrasjonsbilde fra www.finn.no.
Illustrasjonsbilde fra www.finn.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer hadde vi en sak om biler til 30.000 kroner og biler til 50.000 kroner. Nå, siden sommeren er på hell og det endelig har blitt kaldt og guffent, tenkte vi at vi skulle kline til med en sak om kabrioleter.

Tanken bak er at en god del vil selge kabrioleter nå før vinteren kommer og at det kan være mulig å gjøre et kupp.

Tidligere har vi vært svært strenge med hvilke merker og modeller vi har anbefalt, og holdt oss helt helt bundet opp mot lister over hvilke biler som har minst feil.

Vi snakker da om disse lenkene:

De beste 7 år gamle bilene.De beste 10 år gamle bilene.Se også listen over de beste merkene.

Husk også å ikke kjøpe andres gjeld.

Når det gjelder kabriolet er ikke dette fult så enkelt siden det knapt finnes kabriolet i toppsjiktet. Vel og merke i fornuftige prisklasser. Porsche ligger jevnt høyt med både 911 og Boxster, men vi kan likevel ikke anbefale disse ukritisk. Dette er entusiastbiler.

MX-5

Én bil stikker seg derimot frem bortimot uansett hvordan vi vrir og vrenger på denne materien. Det er Mazda MX-5. Den holder seg nogen lunde sammensatt og får til stadighet gode skussmål i undersøkelser. Og her klaffer det skikkelig. MX-5 er en veldig morsom bil med riktig oppsett med langsmontert motor og bakhjulsdrift. Kupéen har to seter langt bak i bilen. Stort sett friske motorer gjør dette til en bil som vi kan anbefale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.