Vi anbefaler rimelige sportsbiler

En trålerunde på finn avdekker en rekke godbiter til overkommelige priser.

Publisert
Sist oppdatert

Ja, vi innrømmer det. Vi kjører nye biler på test, og mye av det koster såpass at det knapt er kjøpbart for noen som helst. Biler med underholdningsverdi trenger motor, og motor trekker ofte prisen til astronomiske høyder.

Her kommer en guidet runde blant sportsbiler og morsomheter som bør friste en normal lommebok.

Husk alltid på at så og si ingen sportsbiler er kjørt av "prestefruer i Bærum". Vær kritisk selv om bilene ser bra ut! Sportsbiler har ikke bedre kvalitet enn vanlige biler, de bare kjøres hardere, hvis du skjønner.

Toyota

Toyota har et par biler som dessverre begge har gått ut av produksjon. Det er MR2 og Celica. Siste generasjon av MR2 er en kjempebil som er ekstremt morsom å kjøre. Her snakker vi lett toseter med midtmontert motor og bakhjulsdrift. Ingen elektronikk ødelegger for kjøringen og den sladder som en drøm. Negativt med denne bilen er at du ikke får med noen ting som er større enn badebukse og penger.

TEST: Toyota MR2

Eksempel på MR2 til salgs:

2002 Toyota MR2.

2002 Toyota MR2.

Celica er den andre sportsbilen Toyota droppet. Den har 143 hestekrefter under panseret og er dessverre utstyrt med forhjulsdrift. Det trekker ned. Celica finnes også i en versjon som heter T Sport med 192 hestekrefter. Dette er en versting som det er få av i Norge. Det finnes i hvert fall to - nemlig de to demobilene vi kjørte i sin tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer