Vi fikk hjelp på tre av fire stasjoner

Kun en av stasjonene manglet den nødvendige kompetansen.

SJEKKE LUFTTRYKKET? Det er hjelp å få til enkelt vedlikehold på bilen, selv om noen av bensinstasjonene sliter med utstyret. Foto: Berit B. Njarga
SJEKKE LUFTTRYKKET? Det er hjelp å få til enkelt vedlikehold på bilen, selv om noen av bensinstasjonene sliter med utstyret. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har en klar oppfatning om at dagens bensinstasjoner er mest opptatt av å selge mat og godteri, og slett ikke tilbyr enkelt vedlikehold som en del av servicen til kundene.

Men er dette tilfellet, eller kun et dårlig rykte? Det har DinSide testet ut.

Hjelp å få

Utstyrt med en gammel stasjonsvogn og et håpefullt blikk, har DinSide kjørt innom Statoil, Esso, Shell og YX i Gardermoen-området, for å be om hjelp til å sjekke lufttrykket i dekkene, og til å peile olje.

Resultatet av testen viste seg å være bedre enn forventet. For det var hjelp å få nesten overalt.

Kun hos en av de fire kjedene, nærmere bestemt på YX i Sørumsand, måtte ekspeditøren beklage seg med at han ikke visste verken hvordan man sjekker luftttrykk eller peiler olje.

"Du skulle kommet tidligere i dag, da var han som kan det, her" var beklagelsen vi fikk da vi ba om hjelp fra den hyggelige, unge mannen i kassen.

For selv om det ikke var hjelp å få hos YX, var det jevnt over en hyggelig opplevelse å måtte be om hjelp på samtlige bensinstasjoner.

Les også: mindre forskjell på bensinen enn du kanskje tror

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer