Vi har kåret årets Autofil-bil

Både redaksjonen og leserne var enstemmige - det kunne bare bli en bil som fortjente Autofils tradisjonsrike pris. Det er svært lenge siden vi har sett en så underholdende bil fra denne produsenten...

Espen Olsen, informasjonssjef i Toyota (til venstre), tar stolt imot prisen fra redaktør Espen Stensrud. Foto: Stein Inge Stølen
Espen Olsen, informasjonssjef i Toyota (til venstre), tar stolt imot prisen fra redaktør Espen Stensrud. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Dette er veldig stas, sier informasjonssjef Espen Olsen i Toyota Norge. Han har akkurat mottatt trofeet fra sjefredaktør Stensrud, og er både stolt og fornøyd. Toyota GT86, den nye sportsbilen for folket, fikk førsteplass hos både Landsem, Stølen, Marcussen og dere lesere, og det sikret en klar seier for bilen som har sjarmert oss så til de grader.

Grundig testetSom noen kanskje husker, var det nettopp Landsem og Stølen som hentet Norges første GT86 på vårparten i fjor, da de dro til Spania og kjørte den hjem fra Barcelona. Underveis kjørte de over svingete alpeveier og besøkte Nürburgring, noe som gjorde dem sikre på at dette var bilen med kjøreglede til tusen.

Høydepunkter fra Europa-turen:

Publikumsfavoritt på RoadshowEtter dette la vi ut på Autofil Roadshow med GT86 som følgebil. Vi fikk da ytterligere 2500 kilometer bak rattet, denne gangen på vanlige norske veier. Og jammen imponerte den ikke her også..!

Like god på vinterføreSom toppen på kransekaka fikk vi utstyrt en GT86 med piggdekk og la ut på isbana på Vålerbanen. I noen tilfeller kan små sportsbiler med relativt kort akselavstand bli nervøse og vanskelige å håndtere på glatt føre. Men dette viste seg ikke å være tilfelle (selv om Stølen pent parkerte bilen i fonna ved et par anledninger - det handlet nok mer om overvurdert talent enn manglende kjøreegenskaper...).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer