Vi har kjørt nye Nissan X-Trail

LISBOA: Nissan ruster kraftig opp på crossover/SUV-fronten og står nå sterkt i Norge med nye X-Trail.

TRUER RAV4 &Co: Nye Nissan X-Trail (fra 304.000 kroner) er en relativt stor folkesuv og den eneste sammen med Mitsubishi Outlander som kan leveres som 7-seter. Vi mener Nissan har lykkes meget godt med denne. Foto: KNUT MOBERG
TRUER RAV4 &Co: Nye Nissan X-Trail (fra 304.000 kroner) er en relativt stor folkesuv og den eneste sammen med Mitsubishi Outlander som kan leveres som 7-seter. Vi mener Nissan har lykkes meget godt med denne. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi første gang så bildene av nykommeren, tenkte vi: Glem Nissan X-Trail. Dette er nemlig Nissan X-Trail! Det er slik den egentlig skal se ut. Og hva er så nye X-Trail?

Jo, en flunkende ny folke-SUV som kommer til å konkurrere med markedsledere som Mazda CX-5 og Toyota RAV4.

Men også med Mitsubishi Outlander - Nissan X-Trail kan nemlig nå fås med en tredje seterad, hvilket er en sjeldenhet i folkesuv-klassen.

Måtte fornye seg

Mange nordmenn har satt pris på X-trails over gjennomsnittet gode fremkommelighet og røffe stil. Men den var de siste årene blitt forbikjørt av en rekke mer tidsriktige konkurrenter. Nissan måtte komme med noe nytt for å hevde seg i denne klassen igjen.

Det har de nå gjort. Og vi tror de har gode forutsetninger for å lykkes.

Nissan har som mål å være ledende på SUV/Crossover. Dessverre importeres ikke den store Pathfinder hit, vi vet heller ikke om den nye Murano kommer. Men Qashqai er allerede på plass, og Juke er blitt kraftig fornyet - denne fikk vi også anledning til å testkjøre i Portugal og vi kommer tilbake til dette i en egen artikkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer