Vi tester mellom-klassen!

Mellomklassen er kanskje det viktigste segmentet på det europeiske og norske bilmarkedet. I vårt arkiv finner du tester av alle de viktigste modellene.

Publisert
Sist oppdatert

Mellomklassen spenner svært vidt, fra typiske folkebiler som Toyota Avensis og Opel Vectra med 1,6-liters motor og lavt utstyrsnivå, til rå familiesportsbiler som Audi RS4 og Mercedes C 63 AMG. I dag er det Ford Mondeo og VW Passat som dominerer klassen i det norske markedet.

I mange tilfeller har vi testet flere versjoner med ulike motorer og utstyrsvarianter, men her har vi valgt å fokusere på de mest solgte og oppdaterte utgavene. Vi har også valgt å sette opp rekkefølgen kronologisk etter testtidspunkt.

Dersom du ønsker å lese tester av andre varianter av de opplistede bilene, kan du sjekke vårt testarkiv her.

Vi gjør oppmerksom på at en del av testene ikke lenger er helt oppdaterte med tanke på både priser og konkurrenter i konklusjonskapittelet. Enkelte av modellene har også fått mindre oppdateringer etter at testene har vært foretatt. Erstatteren til Opel Vectra kommer om ikke lenge og ny Honda Accord lanseres i disse dager. I tillegg er nye Citroën C5, Mazda 6 og Renault Laguna nylig lansert. Vi bringer våre første inntrykk av disse - tester kommer i løpet av de kommende uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer