VIDEO: Chevrolet Camaro Convertible

Interessen for Camaro-videoen vi publiserte mandag 5. september var så stor at vi i dag viser deg levende bilder av Convertible-utgaven.

Publisert
Sist oppdatert

Chevrolet har lovet at femte generasjon Camaro vil bli satt i produksjon tidlig i 2009. Den toppløse utgaven vil bli introdusert et halvt års tid senere. Vi regner med at Camaro Convertible vil levere mengder av kjøreglede, i hvert fall hvis den blir tilgjengelig med den samme 6,0-liters V8-motoren som konseptbilen er utrustet med. Da snakker vi i tilfelle om herlig V8-buldring, rundt 400 hestekrefter, bakhjulsdrift og åpen kupé - egenskaper egnet til å skape begeistring ikke bare i amcar-miljøene, men blant de fleste med et snev av bilinteresse. De to Camaro-utgavene blir 473 centimeter lange og 202 centimeter brede, noe som sammen med enorme hjul gir et svært muskuløst utseende. Dagens filmsnutt har relativt lav kvalitet, men gir i hvert fall et inntrykk av hvordan legenden vil ta seg ut når den gjenoppstår om et par års tid.

Dagens filmsnutt
Produsent: ChevroletLengde: 03.16 min
Tema: Kommende Chevrolet Camaro Convertible, dynamisk og statiskLyd: Ja, naturlig
* Dagens filmsnutt er satt sammen av tre småfilmer og redigert av DinSide
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.
Her finner du mer Chevrolet-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer