VIDEO: Kinesiske superlastebiler III

Høyteknologi og et svært avansert førersete står i fokus i dagens lastebilreklame.

Publisert
Sist oppdatert

Den som har fulgt med på DinSide Motor i det siste, vet at Dongfeng ikke sparer på effektene når de presenterer sine supersterke og avanserte lastebiler. Dagens filmsnutt er både visuelt og lydmessig hektisk, og inkluderer alt fra spionsatellitter og røntgen-gjennomlysing til avanserte dekk, hjulbolter og superlange lasteplan. Høydepunktet er imidlertid dataanimasjonen av det avanserte førersetet, som åpenbart har så gode fjæringsegenskaper at Dongfeng-førere uproblematisk kan holde motorveihastighet på anleggsplasser.

Dagens filmsnutt
Produsent: DongfengLengde: 00.30 min
Tema: Reklame for Dongfengs supersterke lastebilerLyd: Ja, musikk og kinesisk tale
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer