VIDEO: Kinesiske superlastebiler IV

Dongfengs lastebiler kan brukes til det meste, noe som demonstreres i dagens filmsnutt.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens filmsnutt er oppsiktsvekkende fra flere perspektiver. For det første var ikke DinSide klar over at kineserne allerede har utviklet operative romferjer. Dagens video avslører at det kinesiske romprogrammet har kommet mye lengre enn vi var klar over.

For det andre antok vi at det var nødvendig med spesiallagde kjøretøy for å trekke noe så stort og tungt som en romfjerje. Men den gang ei - Dongfengs superlastebiler løser også denne oppgaven med glans.

Det er også interessant å notere seg hvor folkelig det kinesiske romprogrammet er. Amerikanerne har viet et stort, avgrenset område - Cape Canaveral - til sitt romprogram. I Kina derimot, trekkes romferjene gjennom bygatene, slik at den jevne kineser får et innblikk i utviklingen.

Legg forøvrig merke til det usedvanlig avanserte IT-utstyret vi får noen glimt av i begynnelsen av dagens filmsnutt. Vestlige IT-selskaper har åpenbart grunn til å frykte den dagen kineserne bestemmer seg for å starte eksport av denne oppsiktsvekkende teknologien.

God fornøyelse :)

Dagens filmsnutt
Produsent: DongfengLengde: 00.45 min
Tema: Reklame for Dongfengs supersterke lastebilerLyd: Ja, naturlig og musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer