VIDEO: Motorshow

Vi har sakset sammen en messebesøkers snutter fra bilutstillingen i Genève.

Publisert
Sist oppdatert

Denne videoen viser noen glimt fra bilutstillingen i Genève som fant sted tidlig i mars. Slik vil noen av de mindre omtalte - men ikke mindre spektakulære - nyhetene fortone seg for den jevne besøker av dette gedigne motorshowet - ikke forvent profesjonell filmkvalitet - dette er i høyeste grad amatørvideo.

Mye sprekt

Her ser vi for eksempel Brabus Bullitt Black Arrow med V12 på 730 hestekrefter og den adskillig mer elegante Brabus SLR Roadster (650 hk, 0-100 på 3,6 sekunder). Sistnevnte kommer forøvrig med en "Tender" (En Brabus Smart Roadster med 112 hestekrefter) til en pakkepris på "kun" 699.000 Euro (cirka 5,6 millioner kroner uten norske avgifter).

Design, design...

Vi ser også Suzukis konsept Kizashi og A-Star, helt nye Lancia Delta på verdenspremière, Wiesmann GT, merkets siste og hittil beste, sportskupé. Giugiaros spektakulære Quaranta åpner seg og slipper ut et par av messens likeledes veldesignede "vertinner".

Her får vi også se Opels GT og Ecoflex, Alfa Romeos 8C både i lukket og åpen versjon, nye Citroën C5 for designens skyld, Fioravantis Alfa Vola - og til slutt lusus-sport-hybridbilen Fisker Karma i kledelig sølv metallic...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer